Helmut Marko: “Carlos Sainz kreeg een aanbod dat we met Red Bull niet kunnen overtreffen”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Dr. Helmut Marko heeft bevestigd dat ze bij Red Bull in gesprek zijn met Carlos Sainz voor een racezitje voor 2025. Volgens Marko heeft Carlos Sainz echter een bod ontvangen van Audi dat ze bij Red Bull niet kunnen evenaren, laat staan overtreffen.

Meteen na de aankondiging dat Lewis Hamilton in 2025 voor Ferrari zal racen en Carlos Sainz daarvoor plaats moet maken bij Ferrari begon het speculeren over de toekomst van Sainz. Het ‘silly season’ draait ondertussen op volle toeren en Sainz werd de voorbije weken aan onder andere Mercedes en Red Bull gelinkt. Er is echter ook nog Audi en volgens Helmut Marko heeft Audi Carlos Sainz een aanbod gedaan dat ze bij Red Bull niet kunnen evenaren of overtreffen.

“We praten met hem, hij kent één van zijn sterkste seizoenen in de F1 maar hij heeft al een lucratief aanbod van Audi gekregen dat wij niet kunnen evenaren of overtreffen,” aldus Helmut Marko tegenover het Oostenrijkse ‘Kleine Zeitung’. “Maar wij kennen hem van zijn periode bij Toro Rosso, zelfs toen hij samen met Max reed. Maar het deed hem toen erg veel pijn dat we toen Verstappen de overstap naar Red Bull lieten maken en niet hem.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print