Helmut Marko onthult: “Sebastian Vettel polste meermaals naar een racezitje bij Red Bull”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Volgens Red Bull-adviseur Helmut Marko heeft Sebastian Vettel meermaals toenadering gezocht tot Red Bull voor een eventuele F1-comeback.

Sebastian Vettel behaalde met Red Bull vier wereldtitels alvorens bij Ferrari en Aston Martin te gaan racen. Eind 2022 nam Vettel afscheid van de Formule 1 en bijna meteen begonnen de speculaties over een eventuele F1-comeback. Vooral de voorbije maanden waren die speculaties en ook al liet Vettel onlangs verstaan dat er op korte termijn geen plannen zijn voor comeback, volgens Dr. Helmut Marko benaderde Sebastian Vettel meermaals Red Bull.

“Hij heeft meermaals zich bij ons gemeld maar ik denk niet dat het voor hem leuk zou zijn om naast Max Verstappen te rijden,” aldus Marko tegenover ‘Formel1.de’.

Sebastian Vettel testte onlangs met een 963 hypercar van Porsche en Helmut Marko hoopt dat Vettel daarin succesvol wordt.

“Indien ik correct geïnformeerd ben dan lijkt het dat hij richting Porsche en de endurance-racerij gaat. Ik denk dat dit voor hem een mooie stap kan zijn.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print