Hispania is het beu: “Ja, alles is ok”

Bij de Spaanse renstal HRT lijkt men het nu stilaan beu te zijn om telkens op die ene vraag te moeten blijven antwoorden. Zal HRT ook in 2011 mee op de grid verschijnen?
Tijdens de Grote Prijs van Monza zag het er eventjes naar uit dat HRT in financiële moeilijkheden zou geraken. De Spaanse renstal zet tegenwoordig drie rijders in tijdens wedstrijden want op die manier kan het extra inkomsten vergaren.

Zo zou het bijvoorbeeld ook de bedoeling zijn geweest dat Bruno Senna nieuwe sponsors zou aantrekken. Die laatste lijkt dan weer eerst zijn familienaam alle eer aan te moeten doen. Of HRT zich voor komend seizoen van een plaats op de grid kan verzekeren is nog maar de vraag. Bij HRT lijkt men deze vraag al regelmatiger te hebben gekregen.

“In Monza hebben we over ons budget en onze doelstellingen gesproken. Onze motoren werden reeds op voorhand vergoed. We bevinden ons op financieel vlak vast in een betere positie dan meerdere andere teams. Het spreekt voor zich dat we extra inkomsten nog hard zullen kunnen gebruiken maar dat wil helemaal niet zeggen dat we voor de exit moeten kiezen. Na Jordan kwam er Midland, Spyker en Force India. Het team bestaat vandaag toch nog steeds. Teams als Honda, Toyota en BMW kregen nooit de vraag of ze zouden stoppen. Wat wil je dat ik nu antwoord?”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen