“Sutil zal Schumacher vervangen”

Bij de Britse televisiezender BBC verklaarde de ervaren F1-commentator Jonathan Legard dat Adrian Sutil komend seizoen het zitje van Michael Schumacher bij Mercedes GP zal krijgen.
Het blijft opvallend rustig bij Mercedes GP als het over de toekomst van Michael Schumacher gaat. De zevenvoudig wereldkampioen zou in 2011 pas over een wagen beschikken die aan zijn wensen voldoet. Het vertrek van testrijder Nick Heidfeld deed dan nog heel even vermoeden dat er voor hem geen plaats op de grid zou overblijven en dat Schumacher dus geen plaats zou gaan maken.

Toch lijkt Mercedes GP een joker achter de hand te houden. Vergeet niet dat Adrian Sutil momenteel slechts een puntje achter Schumacher staat. Ook deze Duitser heeft nog geen overeenkomst voor 2011. Bij BBC besloot Jonathan Legard dan maar even te gaan Twitteren.

“De overeenkomst van Adrian Sutil zal weldra verlopen. Hij zou een belangrijke kandidaat zijn om Schumacher op te volgen bij Mercedes GP. Dat is alvast wat ik vernomen heb”, aldus Legard.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print