Hollywood-acteur Brad Pitt zal opwarmronde GP van Groot-Brittannië mogen leiden

Red Bull Racing - Twitter
Red Bull Racing - Twitter

Volgens het Britse ‘The Sun’ zal Brad Pitt binnenkort mogen deelnemen aan de GP van Groot-Brittannië. Uiteraard niet een volledige race maar het zal wel een unieke beleving worden voor de filmacteur.

Brad Pitt zou toestemming gekregen hebben om tijdens de GP van Groot-Brittannië de opwarmronde te mogen leiden. Dit alles kadert uiteraard in de Formule 1-film die wordt gemaakt en waarvan er heel wat opnames zullen plaatsvinden tijdens het raceweekend in Silverstone.

Om de film zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken zou Brad Pitt dus ook effectief op de startgrid van de Britse GP mogen plaatsnemen en volgens ‘The Sun’ dus ook de opwarmronde mogen rijden. Dit alles zal ongetwijfeld de aandacht voor de film en de Formule 1 nog groter doen worden en daarmee lijkt de Formule 1 volledig haar doel te bereiken.

“Het zal een ongelooflijk en surrealistisch beeld opleveren wanneer je Brad Pitt voorop ziet rijden tijdens het weekend van de Britse GP,” aldus ‘The Sun’.

Brad Pitt bracht vorig jaar ook al een bezoek aan de GP van de Verenigde Staten in Austin. De journalisten en cameramensen vertrappelden toen elkaar bijna om beelden te kunnen maken van Brad Pitt en de Hollywood-acteur was ook te gast bij verschillende F1-teams. In de nieuwe F1-film zal Brad Pitt de mentor spelen van een jonge racepiloot die naar de Formule 1 wil geraken.