Honda: “Met nog drie overwinningen samen met Max Verstappen kampioen worden”

Red Bull Racing
Red Bull Racing

Het F1-seizoen 2021 nadert haar ontknoping, nog zes races te gaan in de titelstrijd tussen Lewis Hamilton en Max Verstappen, Mercedes vs. Red Bull, en om die titelstrijd te winnen wil Honda nog minstens drie van de zes resterende races winnen.

In schoonheid de Formule 1 verlaten en dit seizoen nog eens alles uit de kast halen en alles geven, dat liet Honda verstaan in de aanloop naar haar laatste seizoen in de koningsklasse van de autosport. De Japanners introduceerden daarvoor zelfs de voor 2022 bedoelde Honda-krachtbron al dit jaar.

Met nog slechts zes races te gaan blijft het doel hetzelfde maar wil Honda uiteraard ook de kroon op het werk zetten en samen met Red Bul en Max Verstappen inderdaad ook wereldkampioen worden. Daarvoor zullen volgens Honda nog minstens drie van de zes resterende races gewonnen moeten worden.

“Er zijn nog zes races te gaan met Amerika dat zich als eerste race aandient,” aldus Masashi Yamamoto tegenover ‘AS-web.jp’.

“Uiteraard willen we met Max nog steeds aan de leiding staan wanneer we naar Mexico en Brazilië gaan. Vervolgens heb je nog Qatar, Saudi-Arabië en Abu Dhabi. In Abu Dhabi willen we opnieuw het beste team zijn.”

Bij Honda geloven ze in minstens nog drie overwinningen tijdens de resterende races. Daarbij wordt naast Mexico en Brazilië ook aan Abu Dhabi gedacht.

“Daar behaalden we vorig jaar de polepositie. Ik weet niet wat Qatar en Saudi-Arabië zullen geven. In Mexico, Brazilië en Abu Dhabi kunnen we een goede race kennen en hopelijk zal dat ook tot een goed eindresultaat leiden.,” besluit Masashi Yamamoto.

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022