Honda verwacht heel wat progressie te maken tijdens het seizoen

Bij Honda zijn ze er van overtuigd dat de motor die in Australië zal gebruikt worden alvast een stuk beter zal zijn dan de motor van vorig jaar, al zal ook doorheen het seizoen nog heel wat progressie geboekt worden.

Honda kende het voorbije seizoen een dramatische comeback in de Formule 1. De Japanse constructeur trok naar eigen zeggen heel wat lessen uit dat moeilijk seizoen, al zorgde de eerste wintertest blijkbaar opnieuw voor de nodige zenuwachtigheid. In die mate zelfs dat Yasuhisa Arai niet langer aan het hoofd van de F1-afdeling van Honda staat.

Arai werd immers vervangen door Yusuke Hasegawa. Die heeft er echter alle vertrouwen in.

“We hebben onze motor reeds gehomologeerd dus die specificatie zullen we in Melbourne gebruiken,” aldus de nieuwe Honda F1-baas Yusuke Hasegawa. “We hebben reeds exact dezelfde motor hier gebruikt en we hebben hem tegen 100% gebruikt. We zullen de motor doorheen het seizoen verbeteren en dit is een mooi uitgangspunt.”

“Ik kan onze exacte plannen niet uit de doeken doen maar iedereen, ook het team, verwacht dat onze motorprestaties zullen verbeteren. We proberen binnen de huidige regelgeving om dat ook te verwezenlijken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print