Honda wees overnamebod Ecclestone af

Bernie Ecclestone liet vanaf het begin merken dat hij de wagens van Honda in 2009 mee op de grid wilde en daarom zou de F1 CEO maar liefst 100 miljoen hebben aangeboden aan Honda. Op deze manier hoopte Ecclestone zijn doel te bereiken maar Honda wees het bod af.

Volgens Bernie Ecclestone zou men bij Honda niet veel keuze hebben want anders moeten ze weldra hun hele boeltje sluiten. Volgens enkele persberichten zou Ecclestone ook contact hebben gehad met Ross Brawn en Nick Fry. Beide heren bezitten elk voor zich 17,5 procent van het team.

Een andere reden voor het plan van Ecclestone is Bruno Senna. Ecclestone wil graag deze grote naam weer op de schermen zien en hij hoopt waarschijnlijk dat er iets van Ayrton Senna nog in Bruno zit. Geen deal voor Ecclestone en nog steeds geen zekerheid voor Jenson Button.

“Als ze mijn aanbod hadden aangenomen dan hadden ze bescherming en dan zou iedereen het goed gehad hebben. Ik deed een bod van 100 miljoen pond en wilde hun management in handen hebben. Ik denk niet dat ze veel meer keuze hebben want anders kunnen ze weldra alles opdoeken. Niemand weet wat er gaat ge gebeuren met dit team. Er is een tweede reden en dat is Bruno Senna. Hij maakt kans op het tweede zitje en zijn naam is de naam die ik weer in de sport wil”, zo vertelde Ecclestone.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023