Hülkenberg stap dichter bij Lotus?

Volgens de recente berichtgeving van het Duitse Sport Bild zou een transfer van Nico Hülkenberg naar Lotus steeds dichterbij komen.
image
De jonge Duitser gaf zelf al toe dat hij al een tijdje geen salaris meer heeft ontvangen van Sauber, en zou nu op zoek zijn naar een nieuwe werkgever voor volgend seizoen. Er was eerder al sprake van meerdere teams, waaronder Ferrari en Lotus.

Een overeenkomst tussen Hülkenberg en Lotus zou volgens Sport Bild steeds concreter worden, want de Duitse krant vermoedt dat “Hulk” al langs ging in de fabriek in Enstone om een zitje te passen in de cockpit van Lotus. Het ware logisch dat het team de Duitser wil aantrekken om eventueel Kimi Raikkonen te vervangen, maar Bild geeft nu echter aan dat het wel eens Romain Grosjean zou kunnen zijn die plaats moet ruimen.

Sauber, de huidige werkgever van Hülkenberg, is echter niet bereid om hun rijder zomaar te laten vertrekken. Het Zwitserse team, dat een maand geleden nog in grote geldnood verkeerde, trok intussen immers enkele grote sponsors aan, waaronder het National Institute of Aviation Technology uit Rusland, en twee Russische investeringsfondsen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print