Hulkenberg en Sainz erg enthousiast over Renault R.S.18

Nico Hulkenberg en Carlos Sainz zullen opnieuw het rijdersduo bij Renault vormen dit seizoen. Beide rijders zijn alvast erg enthousiast over de Renault R.S.18 en het aanstaande seizoen.

“In Enstone kon ik zien hoe hard er aan de R.S.18 en zijn ontwikkeling wordt gewerkt,” aldus de 30- jarige Nico Hülkenberg. “Ik ben echt enthousiast. Met de nieuwigheden in verband met de krachtbron uit Viry erbij, ziet het er goed uit voor de toekomst! Ik ben optimistisch en heb er alle vertrouwen.”

“We zijn op de goede weg. Dit jaar willen we de vruchten plukken van onze inspanningen van vorig jaar. In 2017 moest ik nog wennen, maar nu sta ik in de startblokken. Ik heb een goed voorgevoel. De voorbije winter hebben we hard gewerkt, en hard werk werpt vaak vruchten af. Ik kan niet wachten om er aan te beginnen, zet mij maar achter het stuur!”

Carlos Sainz vervoegde aan het einde van het seizoen 2017 Renault en ook hij kijkt er naar uit om komend seizoen met Renault te strijden in de Formule 1.

“We beginnen het nieuwe jaar door iedere dag nog harder te werken dan de vorige, om deze positieve dynamiek voort te zetten. Het hoofddoel is uiteraard een stap vooruit te zetten als piloot en als team. Het is moeilijk te voorspellen hoe groot die stap zal zijn, maar ik heb er alle vertrouwen in. Ik heb deze winter alles gegeven en ik weet dat iedereen dat ook heeft gedaan. Ik ben ervan overtuigd dat ons een spannend jaar te wachten staat.”

Dit jaar krijgen Nico en Carlos het gezelschap van Jack Aitken, die bevorderd werd tot derde piloot en reservepiloot. Jack, die lid is van de Renault Sport Academy sinds de oprichting ervan, zal zijn rol in de F1 cumuleren met een seizoen in het Formule 2-kampioenschap van de FIA.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}
Foto: Renault Sport F1

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print