Hulkenberg start als derde tijdens debuut 24u van Le Mans, Mark Webber tweede

Force India-piloot Nico Hulkenberg neemt dit weekend voor het eerst deel aan de 24u van Le Mans en mag zijn debuut van op de derde plaats aanvatten.
Hulkenberg kreeg van Force India de toestemming om voor Porsche deel te nemen aan de 24u van Le Mans. De Duitser neemt er samen met Nick Tandy en Earl Bamber deel in de Porsche met nummer 19.

Hulkenberg mag morgen de 24u van Le Mans dus in de Porsche aanvatten van op de derde plaats. Porsche domineerde trouwens de 24u van Le Mans want het claimde ook de eerste en tweede plaats op de startgrid.

Voormalig F1-piloot Mark Webber staat met wagen nummer 17 als tweede op de startgrid. Neel Jani, eveneens een voormalig F1-piloot, veroverde in de Porsche met nummer 18 de polepositie.

Andre Lotterer, die op Spa-Francorchamps aan een raceweekend in de F1 mocht deelnemen voor Caterham en die op Le Mans zijn titel verdedigt, start als vijfde in een Audi. Ook voormalig Marussia-rijder Max Chilton debuteert trouwens in Le Mans. Chilton mag zijn eerste 24u van Le Mand aanvatten van op de dertiende plaats.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}