“Ik ben hier om te winnen”

Sebastian Vettel is zijn zege op Monza nog niet vergeten. De jonge Duitser verwacht dat iedereen in Melbourne sterk voor de dag zal komen en dat sommige teams zelfs overwachte prestaties zullen leveren.

Vettel stapte eind vorig jaar over van Toro Rosso naar het grote Red Bull en verwacht vooral dat de nieuwe updates voor verbazing zullen zorgen. Wanneer de pers hem naar details vraagt wil Vettel plots niet meer antwoorden want daarover spreekt hij niet graag. Vettel is een rijder en deze spreken enkel over motoren, banden en uiteraard racen op zich.

“Volgens mij zullen we voor verassing komen te staan in Melbourne. Men verwacht veel van de updates want tijdens simulaties bleek dat de wagen duidelijk beter was. Ik denk niet in de toekomst maar ik denk wel over de dingen die momenteel gebeuren en over mijn overeenkomst wil ik dus nog niets kwijt. Je zou het aan mijn manager kunnen vragen maar zelfs die heb ik niet. Ik wil mijn seizoen goed afwerken en dat is wat telt. Ik weet ook niet wie beter zal zijn of slechter zal zijn dan in 2008 maar ik weet wel dat ik voor overwinningen ga. Daarom ben ik hier”, zo vertelde Vettel.

Op een slimme manier energie besparen? Klik hier!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Design en lifestyleDesign en lifestyle
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner MDAMDA