“Ik ben snel genoeg om bij Ferrari te blijven”

Zijn toekomst bij Ferrari is onzeker, net zoals vorig jaar, maar Felipe Massa is ervan overtuigd dat hij snel genoeg is om bij Ferrari te blijven.
image
Rijdt Felipe Massa ook volgend seizoen nog voor Ferrari? Het is een vraag die we ons eigenlijk zouden moeten stellen maar de vraag die je de laatste tijd veel vaker hoort luidt als volgt: “Wie vervangt Felipe Massa bij Ferrari in 2014?” Het is een kleine nuance maar het toont aan dat de meeste insiders en media nu echt wel denken dat de Braziliaan zijn tijd bij Ferrari voorbij is.

Begrijpelijk ook want Felipe Massa behaalde dit seizoen nog maar 67 punten, een groot verschil met de 151 punten van Fernando Alonso. En de voorbije seizoenen waren niet echt veel beter. Toch is hij ervan overtuigd dat hij over de snelheid beschikt om ook volgend seizoen nog voor de Italiaanse renstal te rijden, alleen moet hij die snelheid de komende races ook weten om te zetten in resultaten.

“Ik moet me gewoonweg concentreren op de volgende race en op de resultaten. De snelheid tijdens de race was positief en ik denk dat ik aangetoond heb dat ik over de nodige snelheid beschik. Indien we alles juist doen tijdens de races dan denk ik dat we competitief kunnen zijn tijdens iedere race. Dat is belangrijk want tijdens veel races kenden we een probleem, ook al beschikten we over een goede racesnelheid,” zei Felipe Massa.

De Braziliaan liet ook nog weten dat de updates voor de GP van België goed werkten en dat ze daarom alle updates gebruikt hebben, dit in tegenstelling tot de voorbije races waarbij de updates niet echt goed waren. Massa heeft dan ook alle vertrouwen in de komende races.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}