“Ik had een wilde nacht met een F1-piloot”

Dat zegt een bekende vlaming deze week in P-Magazine …
Tijdens een interview met P-Magazine windt Tanja Dexters er geen doekjes om, ze praat ronduit over haar seksleven en daarin komt blijkbaar ook een F1-piloot in voor. En dat ze daar trots op is, dat mag blijken uit haar commentaar.

“Ooit had ik een wilde nacht met F1-coureur Eddie Irvine,” zegt Tanja Dexters in P-Magazine. “Ik had hem leren kennen in Club Hollywood, een discotheek waar je bijna struikelde over de bekende koppen.”

Dat Tanja Dexters iets met autosport heeft dat weten we al langer. Dat ze fan is van snelle auto’s, dat wisten we ook al langer. Maar blijkbaar was ze dus ook fan van die snelle F1-piloot die in 1999 vice-wereldkampioen werd in een Ferrari. 1999, het jaar waarin Schumacher zwaar crashte en Ferrari met Eddie Irvine een gooi moest doen naar de titel.

“Ik keek geregeld naar de Formule 1 en vond Eddie wel een lekker ding. Die avond ben ik met hem naar huis gegaan en laten we zeggen dat ik het me niet beklaagd heb,” was de eindconclusie van ‘La Dexters’ over ‘snelle Eddie’.

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print