“Ik zou mijn loonsverhoging onmiddellijk inruilen voor een podiumplaats”

Die opmerkelijke uitspraak komt van niemand minder dan Daniel Ricciardo.

Daniel Ricciardo kreeg een loonsverhoging bij Red Bull. De Australiër, die er vorig jaar tijdens zijn eerste seizoen bij Red Bull in slaagde om drie overwinningen te behalen, zou zijn loonsverhoging echter onmiddellijk inruilen voor een plaats op het podium.

“Dit jaar heeft me tot dusver getoond hoe sterk ik van winnen hou,” zei Ricciardo tegenover Autosport. “Het doet pijn wanneer je niet voor een overwinning kan strijden, ik ben dan ook blij dat ik dat merk.”

“Vorig jaar was eenvoudig want ik kon toen bijna iedere race voor een podiumplaats vechten. Je komt dan in een soort ritme. Dit jaar heb ik een kleine loonsverhoging gekregen, wat mooi is. Ik ben echter veel minder blij dan vorig jaar en dat omwille van de resultaten. Ook al verdien ik nu meer, het betekent niets.”

“Ik word gedreven door het succes en dat is goed voor mij. Het toont aan dat mijn honger naar succes groter is dan ooit tevoren. Dat is mijn grootste motivatie,” besluit de Australiër.

Ricciardo wist in Hongarije voor het eerst dit seizoen op het podium te eindigen, net als teamgenoot Daniil Kvyat. Beide Red Bull-piloten profiteerden optimaal van de steken die Mercedes op de Hungaroring liet vallen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}