“In september twee races op de Hockenheimring”

Volgens de Britse BBC is het zo goed als zeker dat er in september twee F1-races op de Hockenheimring zullen plaatsvinden.


Vandaag deelde de Formule 1 mee dat er dit jaar geen F1-races in Azerbeidzjan, Singapore en Japan zullen plaatsvinden. Daarnaast zijn er ook nog enkele andere races onzeker en Liberty Media en de F1 moeten dus op zoek naar andere circuits om de F1-kalender 2020 te vervolledigen.

Een naam die dan geregeld valt is die van de Hockenheimring. Oorspronkelijk kwam de Hockenheimring in beeld als mogelijk alternatief voor Silverstone indien er in Groot-Brittannië door quarantainemaatregelen van de Britse regering niet geracet zou kunnen worden.

Uiteindelijk zullen er in augustus twee F1-races op het circuit van Silverstone plaatsvinden maar door het wegvallen van Azerbeidzjan, Singapore en Japan zou de Formule 1 nu overwegen om op de Hockenheimring te gaan racen.

Volgens de Britse ‘BBC’ zou het zo goed als zeker zijn dat er in september twee races op de Hockenheimring plaatsvinden. Daarmee zou de Hockenheimring een spectaculaire comeback op de kalender maken want het circuit stond oorspronkelijk zelfs niet op de kalender.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print