“Indien we dit seizoen twee keer winnen kunnen we tevreden zijn”

Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene blijft vasthouden aan zijn doelstellingen van begin dit seizoen. Bij twee overwinningen mag Ferrari tevreden zijn.

Arrivabene was niet echt tevreden na afloop van de GP van Canada. De teambaas was vooral teleurgesteld dat Kimi Raikkonen een zekere podiumplaats door een spin verloor. Veel meer tevreden was hij dan weer over de uitstekende race van Sebastian Vettel.

“We hebben een zekere podiumplaats weggegooid, dat is de waarheid. Daarvoor bestaan geen excuses,” aldus Arrivabene.

Sebastian Vettel finishte op een handvol seconden achter Kimi Raikkonen, ondanks dat hij als achttiende moest vertrekken en zijn Finse teamgenoot van op de derde plaats op de startgrid. Ondanks dat Vettel in de wk-tussenstand het dichtst achter beide Mercedes-piloten staat heeft Ferrari echter nooit teamorders overwogen.

“Nee, helemaal niet, daarover hebben we niet gesproken. We hebben voor het begin van het seizoen duidelijk gemaakt dat beide rijders hun ding mochten doen.”

“We moeten met onze beide voeten op de grond blijven. Ons doel is niet gewijzigd. We hebben gezegd dat indien we twee keer winnen, dat we dan tevreden kunnen zijn. We mogen ook niet vergeten waar we vandaan komen. We hebben nooit over de wereldtitel gesproken,” besluit Arrivabene.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print