Jan en Kevin Magnussen nemen samen deel aan 24u van Le Mans

Kevin Magnussen - Twitter
Kevin Magnussen - Twitter

Vader en zoon Magnussen zullen dit seizoen samen in hetzelfde team te bewonderen zijn tijdens de 24u van Le Mans en dat in de LMP2-klasse.

Voor de eerste keer in hun carrière zullen Kevin en Jan Magnussen in hetzelfde team racen en om de line up van ‘High Class Racing’ helemaal Deens te maken worden ze vergezeld van Anders Fjordbach. 

Vader Jan Magnussen is niet aan zijn proefstuk toe en zal voor de drieëntwintigste opeenvolgende keer aan de start staan van de legendarische uithoudingsrace en daarvan wist hij vier keer te winnen in zijn klasse met een Chevrolet Corvette. Vorig jaar nam hij deel met het JMW-team in de GTE-Am klasse.

Voor zoon Kevin wordt het zijn eerste deelname aan de 24u van Le Mans. Sinds dit jaar is de Deen aan de slag in het Amerikaanse ‘IMSA WeatherTech Sportscar Championship’ en in 2022 zal hij deel uitmaken van het Peugeot-team, dat zijn rentree zal vieren in Le Mans in de nieuwe hypercar-klasse.

Anders Fjordbach kwam al uit voor het team en zal dit jaar de rest van de WEC-campagne van ‘High Class Racing’ samen met Magnussen Senior voor zijn rekening nemen. 

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022