Jenson Button enorm blij na negende tijd

Voor Jenson Button was het een uitermate goede kwalificatie. De Brit wist met zijn McLaren-Honda door te stoten naar Q3 en slaagde er vervolgens in om de negende tijd te rijden.

Naarmate het F1-seizoen vordert nadert ook het (voorlopig) einde van de F1-carrière van Jenson Button. Voor de Brit betekent dat echter niet dat hij op zijn lauweren rust want hij wil McLaren-Honda tijdens de komende races nog zo veel mogelijk progressie laten boeken.

En die progressie, die is er zeker en vast. In Maleisië wist Button immers tot in Q3 te geraken. Daarin had hij vervolgens niets te verliezen. Button wist in Q3 Felipe Massa achter zich te houden en hij strandde zelfs op amper drie honderdsten van Nico Hulkenberg in de Force India. Button was na afloop van de kwalificatie dan ook erg tevreden.

“Ik ben zeer blij en heb echt genoten van de kwalificatie,” aldus een zeer enthousiaste Jenson Button. “De negende plaats op de startgrid is zeker niet slecht gezien de snelheid waarover Force India beschikt. Ik ben zeer blij dat ik voor één van beide Williams-wagens sta.”

“Ik denk dat we ons in een redelijk goede positie voor morgen bevinden. We zouden in staat moeten zijn om met de wagens rondom ons te strijden, ik zou niet weten waarom dat niet het geval zou zijn.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022