“Jenson Button moet veel beter presteren”

Bij de Duitse renstal Mercedes GP verklaarde Nick Fry dat voormalig collega Jenson Button zal moeten verbeteren als hij teamgenoot Lewis Hamilton in 2010 wil evenaren.
In 2009 werkten ze nog zeer nauw samen. Nick Fry en Jenson Button waren toen nog op elkaar afgestemd terwijl ze in 2010 dan weer simpelweg allebei voor een andere renstal uitkomen. De wereld van de Formule 1 kent vaak onvoorziene keerpunten en daar zijn beide heren duidelijk het bewijs van.

Nick Fry zal er vast niet meer van wakker liggen maar Jenson Button zal absoluut een tandje moeten bijsteken als hij teamgenoot Lewis Hamilton wil evenaren met gelijke wapens. Zo zou Button vooral het vertrouwen van het team moeten winnen en dat is enkel mogelijk door meer punten te scoren. Op de vraag of Button een waardig kampioen is krijgen we in 2010 alvast een antwoord.

“Het is alvast duidelijk gebleken dat Jenson een gat moet beginnen dichten om in de buurt van Lewis te geraken. Ik ben er heel zeker van dat hij op zoek is naar een manier om te verbeteren want hij wil zeker niet onderdoen voor zijn teamgenoot. Lewis krijgt meer steun van het team maar Jenson blijft eveneens onderdeel van McLaren. Zowel zijn manier van rijden als het samenwerken met het team, hij zal op beide punten moeten verbeteren. Hij beseft dat zelf zeer goed dus verwacht ik dat hij er werk van zal maken”, zo verklaarde Nick Fry van Mercedes GP.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}