Karthikeyan op weg naar Force India?

Wie wordt de tweede rijder bij Force India? Of moeten we ons de volgende vraag stellen: Karthikeyan binnenkort tweede rijder bij Force India?
image
Het tweede racezitje bij Force India is het enige racezitje in de Formule 1 dat nog bekendgemaakt moet worden. En Force India stelt haar bekendmaking blijkbaar uit tot de allerlaatste minuut …

Volgens de recentste geruchten maakt Karthikeyan echter steeds meer kans op het tweede racezitje bij Force India. De Indiër beschikt over de nodige financiële middelen dankzij heel wat steun van sponsors. En het ziet er naar uit dat die sponsorgelden bij het bepalen van de tweede rijder cruciaal zijn.

Force India zal haar tweede rijder normaal gesproken bekendmaken tussen nu en de start van de tweede wintertest. Die tweede wintertest vindt vanaf 19 februari plaats op het Circuit de Catalunya.

“Van zodra Tata, de sponsor die Narain reeds lange tijd ondersteunt, het budget voor 2013 verhoogde begonnen de gesprekken met Force India,” zei een bron tegenover de Deccan Chronicle, een krant uit India. “In tegenstelling tot het verleden waren de onderhandelingen nu veel positiever. Aangezien reserverijders tegenwoordig weinig betekenen in de Formule 1 is Narain enkele geïnteresseerd in een racezitje.”

Karthikeyan zou ook een plan B hebben indien hij geen racezitje kan bemachtigen.

“Indien de onderhandelingen mislukken dan zal hij waarschijnlijk naar Amerika gaan voor de IndyCar, waar een aantal teams reeds interesse in hem tonen,” aldus de bron tegenover de Deccan Chronicle.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van Saudi-Arabië: wk-stand

Door de overwinning van Lewis Hamilton tijdens de GP van Saudi-Arabië hebben Max Verstappen en Lewis Hamilton met nog één race te gaan exact evenveel punten. Verstappen staat

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed