Keert Rich Energy terug naar de Formule 1?

Rich Energy - Twitter
Rich Energy - Twitter

Rich energy, dat ooit het Haas F1 team sponsorde, lijkt steeds nadrukkelijker aan te sturen op een mogelijke terugkeer naar de Formule 1.

Via Twitter liet Rich Energy opnieuw van zich horen en zinspeelde het op een mogelijke terugkeer naar de Formule 1. Eerder had ook al William Storey meermaals laten uitschijnen dat Rich Energy zou willen terugkeren naar de Formule 1.

In 2019 eindigde de groots aangekondigde samenwerking tussen het Amerikaanse Haas F1 team en Rich Energy in een vechtscheiding waarbij halverwege het seizoen plots de logo’s van de Haas F1-bolides werden gehaald. De Haas F1-bolide kreeg destijds een speciale zwart-gouden livery die helemaal in het teken stond van Rich Energy, iets dat het voor de renstal, naast het financieel verlies, des te pijnlijker maakte.

Na het vertrek uit de Formule 1 werd Rich Energy een sponsor van teams in het British Touring Car Championship (BTCC). Daar bovenop kwam ook nog eens een samenwerking met Yamaha voor het sponsoren van een motor in de Bennetts British Superbike (BSB).

Afwachten of Rich Energy inderdaad terugkeert naar de Formule 1 …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2022Kerst 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Kerst 2022Kerst 2022