Kevin Magnussen dolblij met vijfde plaats: “De waanzin blijft duren!”

Haas F1 team
Haas F1 team

Na een verrassende comeback in de Formule 1 blijft de waanzin volgens Kevin Magnussen duren. Eerst was er de sensationele kwalificatie en daarop volgde ook nog eens een minstens even sensationele vijfde plaats tijdens de race.

Amper twee weken geleden raakte bekend dat Kevin Magnussen de verrassende vervanger van Nikita Mazepin zou worden. Nikita wie? Inderdaad, Magnussen heeft zijn Russische voorganger helemaal doen vergeten bij het Haas F1 team.

De Deen beschikt over heel wat F1-ervaring en die zette Magnussen volledig in om ondanks weinig voorbereidingstijd een sensationele vijfde plaats te behalen tijdens de GP van Bahrein. Het getuigt nogmaals van zijn talent om dit te kunnen verwezenlijken.

“Ik heb er enorm van genoten, het is goed dat we ons opnieuw in deze positie bevinden,” vertelde een dolblije Kevin Magnussen na afloop van de race.

“Het blijft waanzinnig! Ik ben zo dankbaar opnieuw. Ik blijf het gans het weekend zeggen, ik kan gewoon niet geloven dat ik deze kans kreeg en dat ik vijfde in de race werd! Waanzin!”

“Ik wil het team ongelooflijk bedanken voor wat ze met deze wagen gedaan hebben, om in deze positie te geraken. We waren het sterkste team in het middenveld, ik kon bijna heel de race Mercedes voor mij zien.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Pre-zomer 2023Pre-zomer 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print