Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg racen ook in 2024 voor het Haas F1 team

Haas F1 team
Haas F1 team

Het Haas F1 team heeft haar rijdersduo voor volgend jaar bevestigd: Kevin Magnussen en Nico Hulkenberg zullen volgend jaar opnieuw voor het Amerikaanse team racen.

Nico Hulkenberg vervoegde het team begin dit seizoen als vervanger van Mick Schumacher. Kevin Magnussen was vorig jaar de vervanger van Nikita Mazepin. Beide heren hebben zich sindsdien goed ingewerkt in het Haas F1 team en zien hun goede prestaties nu beloond met een contractverlenging voor volgend jaar.

“Ik denk dat ik gerust kan zeggen dat we dit seizoen een extreem solide rijdersduo hebben gehad en uiteindelijk is er geen enkele reden om ons rijdersduo te veranderen,” aldus Haas-teambaas Guenther Steiner. “Kevin kennen we door en door en ik ben blij dat hij zijn zevende seizoen in de Haas-kleuren zal rijden.”

“Met 113 starts alleen al voor ons team kennen we zijn sterke punten, kennis en ervaring in onze organisatie. Langs de andere kant van de garage hebben we met Nico iemand die al bewezen heeft een waardevol iemand binnen het team te zijn.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner