Kevin Magnussen onthult: “Ik kon in de F1 blijven maar besliste zelf anders”

Kevin Magnussen zien we dit jaar niet meer op de F1-startgrid verschijnen maar dat had volgens de Deen ook anders kunnen lopen.


Het Amerikaanse Haas F1 team besloot om voor het F1-seizoen 2021 met twee nieuwe rijders aan de start te verschijnen. Romain Grosjean en Kevin Magnussen maakten vervolgens plaats voor Nikita Mazepin en Mick Schumacher.

Voor Grosjean en Magnussen was het meteen ook einde verhaal wat de Formule 1 betreft, maar dat had ook anders kunnen verlopen. Kevin Magnussen laat immers verstaan dat hij een aanbod kreeg om eventueel in de Formule 1 te blijven.

“Ik kan niet zeggen wie het was, anders denk ik dat ik iemand boos zal maken,” vertelde Magnussen tegenover het Deense magazine ‘Dossier’. “Het was een team dat niet beter was dan Haas dus het is niet zo moeilijk om je in te beelden welk team het was.”

Magnussen zinspeelt duidelijk op het Williams F1 team maar Magnussen zou alleen maar in de Formule 1 gebleven zijn als hij voor een beter team zou kunnen racen.

“Ook al had ik de kans om in de Formule 1 te blijven, ik had niet de motivatie om op deze manier verder te blijven gaan. Ik had willen doorgaan indien ik met één van de grote teams had kunnen winnen.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen