Wordt dit de livery van de nieuwe Mercedes F1-bolide?

Mercedes staat gekend als één van de F1-teams die het meest actief zijn op de sociale media. De social media manager van Mercedes is nooit verlegen om een humoristische opmerking of uithaal. Deze keer eentje over de nieuwe F1-bolide die we jullie niet wilden onthouden.
Het is steeds uitkijken naar de nieuwe liveries die de F1-teams gaan onthullen. Mercedes stelde vorig jaar aanvankelijk een grijze livery voor waarna deze volledig zwart werd in het kader van de strijd tegen racisme en voor meer diversiteit.

Maar wat wordt de livery voor de nieuwe F1-bolide in 2021? De persoon die de twitter-account van het Mercedes F1 team beheert had onderstaand ludiek idee.


Een zwarte F1-bolide met de confetti van het vieren van de wereldtitel? Uiteraard de stevige voorwaarde eraan verbonden dat de desbetreffende post 1 miljoen retweets krijgt.

Teambaas Toto Wolff lijkt te panikeren …

Dat lijkt ons echter niet nodig want de desbetreffende post haalt op het moment van schrijven slechts enkele tienduizenden retweets. Het ziet er dus niet naar uit dat we een F1-bolide met confetti-livery krijgen …
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen