Krijg jij een gratis t-shirt van F1journaal.be?

Ter gelegenheid van de GP van België maak jij nu kans op een t-shirt van F1journaal.be !
De F1journaal.be t-shirts zijn er al langer maar speciaal naar aanloop van de GP van België is er een actie waarbij je kans maakt op een gratis t-shirt. Maar wat moet je daarvoor doen?

Bestel jouw F1journaal.be t-shirt voor 12 euro inclusief verzendkosten(maten: S – M – L – XL, kleur: Wit). door een mailtje te sturen naar info@f1journaal.be. Vermeld duidelijk hoeveel t-shirt(s) je wenst en in welke maat. Vervolgens ontvangt je de gegevens voor de verdere afhandeling.

Ter gelegenheid van de GP van België is er echter een speciale actie waarbij je kans maakt op een gratis t-shirt van F1journaal.be. Wie krijgt zijn F1journaal.be t-shirt gratis?

Elke tiende persoon die een t-shirt van F1journaal.be besteld en betaald heeft zal 12 euro terugbetaald krijgen op zijn rekening. De volgorde voor de winnende tiende plaatsen wordt bepaald aan de hand van de ontvangen betalingen! De actie loopt vanaf 8 augustus tem 31 augustus 2010. De personen die een t-shirt terugbetaald krijgen worden persoonlijk verwittigd.

Bestel dus vlug jouw F1journaal.be t-shirt !

image
image
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:1:{s:9:”file_name”;s:33:”f1journaal_tshirts_headline_1.jpg”;}
Ter gelegenheid van de GP van België maak jij nu kans op een t-shirt van F1journaal.be !

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen