Rijdt Glock in 2011 voor een ander team?

Timo Glock heeft momenteel bij Virgin Racing een contract dat ook volgend seizoen nog loopt, toch sluit de Duitser niet uit dat hij overstapt naar een ander team.
Glock moest na de exit van Toyota op zoek naar een ander team. Begin dit seizoen was het letterlijk drummen om een plaatsje te bemachtigen. Er kwamen wel nieuwe teams bij, maar uiteraard willen gevestigde waarden zoals Glock, Kovalainen, Trulli, enz. niet voor het eerste beste team rijden. Toch waren ze genoodzaakt om aan de slag te gaan bij één van de nieuwe teams.

Dit was een stap achteruit en dit gebeurde bij de meeste rijders uiteraard met tegenzin. Algemeen was de consensus echter: liever F1 rijden bij een minder team dan helemaal geen F1.

Timo Glock wil met het oog op volgend seizoen toch zijn kansen gaaf houden op een zitje bij een beter team. De Duitser verklaarde dan ook dat hij indien mogelijk graag de overstap van Virgin naar een ander team zal maken.

“Ik hou mijn ogen open,” aldus Glock. “Ik heb bij Virgin een overeenkomst voor meerdere seizoenen. Als de zaken echter niet lopen zoals gewenst dan kijk ik rondom mij naar mogelijke opportuniteiten.”

De huidige overeenkomst van Glock bij Virgin loopt tot eind volgend seizoen. Benieuwd of Glock tot eind volgend jaar zal wachten om eventueel over te stappen naar een ander team.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print