Krijgt Mick Schumacher nog dit jaar een F1-test bij Ferrari?

Volgens geruchten uit Italië zou Mick Schumacher later dit jaar een in-season test voor het Ferrari F1-team kunnen afwerken.


Het voorbije jaar werd al meermaals gesuggereerd dat Ferrari en Mercedes in de gunst van Mick Schumacher proberen te komen. In december waren er zelfs geruchten dat Mick Schumacher mogelijk in de voetsporen van zijn vader zou stappen.

Dit jaar komt de nog steeds maar 19-jarige zoon van Michael Schumacher samen met Prema Powerteam in actie in de Formule 2. Zijn eerste seizoen in de Formule 2 moet nog beginnen maar ondertussen zijn er al heel wat speculaties over een F1-toekomst van Mick.

Mercedes en Ferrari mogen de zoon van Michael Schumacher dan wel allebei het hof maken, Mick zou naar verluidt een voorkeur voor Ferrari hebben. Volgens de Italiaanse afdeling van ‘Motorsport.com’ zou men bij Ferrari maar al te graag Mick Schumacher opnemen in hun ‘Ferrari Young Driver Academy’.

Bij Ferrari zou men enkel en alleen nog wachten op een handtekening, waarna ze Mick zelfs dit jaar nog zouden willen laten deelnemen aan een in-season test met een F1-bolide. Mick Schumacher zelf wil alvast niets overhaasten. In het verleden liet Mick immers reeds verstaan dat hij alles stap voor stap wil doen. Geleidelijk aan ervaring opdoen in een F1-bolide terwijl hij zijn eerste Formule 2-seizoen afwerkt zou daarin perfect passen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer nu van grote kortingen op Bol.com !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Wonen campagne 2022Wonen campagne 2022

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print