Kubica verlaat Renault niet

De Poolse rijder Robert Kubica zal de Franse renstal Renault dan toch niet verlaten omwille van de overname van de renstal door een Luxemburgse investeerder.
In 2010 zal men er bij Renault alles aan doen om toch maar competitief voor de dag te komen. Niet lang geleden werd de Franse renstal nog overgenomen door een investeerder uit Luxemburg waardoor de toekomst van Robert Kubica even onder vuur kwam te liggen.

Het zal je maar overkomen dat je aan de deur wordt gezet zonder nog maar één race te hebben uitgereden bij je nieuwe werkgever. Kubica wilde snel duidelijkheid over zijn toekomst en die heeft hij dan ook gekregen. In 2010 blijft Kubica eveneens de enige Poolse rijder op de grid.

“Kubica wilde vooral meer duidelijkheid en het team begreep uiteraard ook zijn reactie. We moesten rekening houden met ons budget want ook de updates zullen achteraf nog van een flink prijskaartje worden voorzien. We hebben niet enkel nu geld nodig. Kubica wil een sterke wagen maar als wij hem die niet kunnen geven is het ook niet nodig dat hij een groot salaris krijgt. Kubica moet punten pakken en regelmatig op het podium eindigen, dat is belangrijker dan veel geld”, zo vertelde men bij Renault.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen