Raikkonen amuseert zich nu beter dan in de F1

De Finse rijder Kimi Raikkonen verklaarde zopas dat hij zich momenteel volledig op het WRC aan het concentreren zou zijn. Op dit ogenblik lopen de zaken dus alvast iets rustiger voor de wereldkampioen van 2007.
Aan het einde van het seizoen 2009 maakte Raikkonen zelf plaats voor de komst van Fernando Alonso die vanaf 2010 in de opvolger van de F60 zal mogen rijden. Raikkonen zelf mist de F1 duidelijk niet want zo zou ook zijn dagelijkse schema een stuk rustiger verlopen. Raikkonen rijdt vanaf 2010 in de WRC en dat in een wagen van de Franse autoconstructeur Citroen.

“Ik ben van mening dat de F1 een slechtere periode kent want men ziet er steeds vaker grote merken opstappen en hun team verkopen. Ik ben blij dat ik me geen zorgen meer moet maken en dat ik in 2010 WRC kan rijden. Ik ben nog niet zeker maar het zou wel eens kunnen dat ik de GP van Monaco in de F1 zal bijwonen als supporter. In de F1 is iedere ronde hetzelfde, echt routine. Daarom stapte ik graag over naar een andere klasse maar over een jaartje spreken we hier nog eens over”, aldus Kimi Raikkonen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}