Kubica wil graag volwaardige F1-comeback maken

Vorige week zorgde Kubica voor een verrassing van formaat door met een F1-bolide te testen. De Pool zijn plannen reiken echter verder. Kubica zou immers graag een volwaardige F1-comeback maken.

Kubica reed vorige week 115 rondjes met een Lotus E20 op het Ricardo Tormo circuit. Met de F1-bolide uit 2012 slaagde Kubica erin om op één dag even veel rondjes te rijden als normaal tijdens een volledig raceweekend.

“Dit is zeker en vast een soort van nieuwe start voor mij,” vertelde Kubica tegenover ‘Sky Sports F1′. “Ik weet niet wat er nu zal volgen maar het geeft zeker en vast een goed gevoel om te weten dat ik na zo’n moeilijke periode, en met mijn beperkingen, een F1-bolide kan besturen.”

“Om te weten dat ik met de wagen een goede snelheid kan ontwikkelen en een volledige raceafstand kan afleggen, dat maakt me blij en trots tegelijkertijd.”

Kubica droomt echter van meer. De Pool zou graag nog meer testen met een F1-bolide en droomt zelfs van een volwaardige comeback in de F1.

“Na deze test zou ik graag nog bijkomend testen,” aldus Kubica. “Dat hangt echter niet alleen van mij af. Ik blijf echter bijzonder hard werken en hopelijk krijg ik dan de kans om verdere vooruitgang te blijven boeken en dat stap voor stap tot ik een goede comeback maak.”

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022