Laatste kans!! GP van Saudi-Arabië Spel – 1ste prijs 4 000 euro!

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Over ruim een week weten we wie de nieuwe wereldkampioen in de Formule 1 is. Wordt het de achtste titel voor Lewis Hamilton of de eerste van Max Verstappen? In theorie kan de Nederlander zelfs dit weekend al wereldkampioen worden, maar dan mag Hamilton niet in de top 5 eindigen.

Daarvoor moet het een knotsgek weekend worden en dat is niet helemaal uit te sluiten. Er wordt geracet op het nieuwe stratencircuit van Jeddah in Saudi-Arabië. Het prestigeproject moet het ‘snelste stratencircuit ter wereld’ opleveren en met de muren dichtbij wordt een fout onmiddelijk afgestraft.

Klik hier om direct naar het Grand Prix van Saoedi-Arabië Spel te gaan. (Min. 500 euro aan prijzen) 

Klik hier om direct naar het Grand Prix van Saoedi-Arabië Spel (RtAD) te gaan. (15.000 euro aan prijzen) 1e prijs 4.000 euro! 

Waarom mee doen aan een Formule 1 Spel?

  • Het kost maar 5 euro en je krijgt er uren lang aan entertainment voor terug. Niet alleen bij het puzzelen naar het ideale team, maar ook tijdens de race zorgen jouw coureurs voor vreugde, maar zeker ook voor frustraties.
  • Als je een groot gedeelte van de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen (1e prijs is minimaal 90 euro)! Er zijn minimaal 20 prijzen te winnen in het algemeen klassement!
  • Met de Grand Prix van Saoedi-Arabië (RtAD) doe je al mee voor € 5 per team en maak je kans op zo’n felbegeerd ticket dat zomaar € 4.000 kan opleveren. Er zijn 5 tickets te winnen!

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022