Lando Norris: “Dit gaat makkelijk worden, die twee wagens voor mij inhalen!”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

Ondanks het feit dat hij met 0,021 seconde nipt de polepositie mistte en desondanks zelfs niet op de eerste startrij staat is Lando Norris toch tevreden over zijn kwalificatie. Norris wil van op de derde plaats op de grid de fans van een goede show voorzien en uiteraard is winnen niet onmogelijk.

“Ik ben zeer blij,” reageerde Norris na afloop. “Eerst en vooral mijn felicitaties voor de heer Russell. Hij was heel het weekend snel, mijn felicitaties dus voor hem en Mercedes.”

“Ik ben blij met de derde plaats. Wanneer alles zo dicht bij elkaar zit dan denk je altijd dat je nog de wagen voor je had kunnen voor blijven als het net iets beter was gegaan. Maar we hebben het goed gedaan, ik ben dan ook blij en opgewonden om te zien wat we tijdens de race gaan doen.”

“De sessie was tricky, zoals altijd in Montreal, maar daar hou ik van en dat is ook de reden waarom we altijd lachen. Het is een leuk gevoel wanneer je een goed rondje rijdt en in de top drie eindigt.”

“De wagen is al heel het seizoen geweldig, in het bijzonder de voorbije drie à vier races gaat het zeer goed.”

“Ik ben benieuwd wat we gaan kunnen doen. Twee andere wagens inhalen, dat zal makkelijk gaan, niet hard werken!” grapte Norris met een glimlach. “Het zijn twee zeer snelle rijders voor mij en er staan ook heel wat snelle rijders achter mij dus dat gaan een mooie show worden. Dit kan een opwindende race worden. We gaan tijdens de nacht alles zo goed mogelijk analyseren en voorbereiden en zien of we naar voor geraken.”