Lando Norris: “Ik wist niet wat ik moest doen, het was zoals de eerste keer tegen een meisje praten”

McLaren F1 team
McLaren F1 team

McLaren liet onlangs weten dat het contract met Lando Norris voor meerdere jaren werd verlengd. Norris liet in de nasleep van die aankondiging verstaan dat het voor hem erg ongemakkelijk was om het onderwerp van de contractverlenging ter sprake te brengen.

“Het was iets waarover ik begon toen ik enige tijd geleden ging eten met Zak (Brown),” aldus Norris tegenover diverse media.

“Hij was aan het praten over de toekomst en ik zei: ‘Weet je, wat die komende jaren betreft, is het iets waarover we nu kunnen beginnen praten? Of is het iets waarover je laten in het seizoen wil praten?'”

Voor Norris was het erg ongemakkelijk om tegenover Zak Brown over een mogelijke contractverlenging te beginnen maar eenmaal het onderwerp was aangesneden verliep alles naar verluidt erg vlot.

“Het was iets waarvan ik niet wist wanneer je erover moet beginnen, net zoals een jongen die voor de eerste keer met een meisje praat, het was een beetje vreemd.”

“Ik denk dat ze op dat moment binnen het team er al over gesproken hadden tussen Zak en Adres enzovoort. Ik wilde er zo snel mogelijk vanaf zijn.”

“We begonnen erover te praten en alles vloeide daaruit voort. Het was een beetje vreemd voor mij om erover te beginnen omdat ik me niet eerder in die positie bevond.”

Uiteindelijk resulteerden de gesprekken in een nieuwe meerjarige overeenkomst tussen Lando Norris en McLaren.