Lando Norris tevreden met kwalificatie op P3: “Het resultaat van ons hard werk”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

even zag het er naar uit dat Lando Norris de Red Bulls op de startgrid zou gaan splitten maar uiteindelijk moest hij genoegen nemen met P3 maar daarmee is Lando Norris best tevreden.

“Het is altijd opwindend,” antwoordde Norris toen hem gevraagd werd hoe leuk het was om helemaal vooraan mee te strijden. “Je krijgt niet veel kansen maar we hadden vandaag een goede wagen. Ik kon strijden, ik reed enkele goede rondjes, zeker in Q3, dus ik ben zeer blij met hoe vandaag is verlopen.”

“Het was erg leuk hier om voor deze fans te rijden. Het was een goede dag voor McLaren. Vorig jaar was goed, we hadden tijdens het vorige raceweekend een goede race, het is leuk dat we nog steeds vooraan meedoen.”

McLaren lijkt geleidelijk aan steeds dichter bij Red Bull te komen en dat is volgens Norris het resultaat van het harde werk dat het ganse team verricht.

“We hebben heel het weekend een goede wagen. We proberen om deze twee Red Bulls bij te halen maar ze verrichten erg goed werk, het gans team doet het zeer goed dus dat is hun verdienste.”

“Maar wij werken hard en dat hard werk loont langzaam aan. We zullen blijven pushen. Maar vandaag is een goede start van het weekend maar het is morgen dat het moet gebeuren.”