Lando Norris verandert van mening: “Max Verstappen moet zich niet excuseren voor de crash”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Na de crash tijdens de GP van Oostenrijk was Lando Norris furieus en liet hij verstaan dat hij van Max Verstappen excuses verwachtte omdat het anders niet zonder gevolgen zou blijven voor hun vriendschap. Enkele dagen later lijkt alles wat bekoeld te zijn.

Lando Norris vond dat Max Verstappen roekeloos, stom en radeloos was. Er vielen harde woorden en er werden dus excuses verwacht maar ondertussen lijken de ‘scherpe kantjes’ wat er vanaf en laat Norris verstaan dat hij niet langer excuses van Verstappen verwacht. Beide heren hebben ondertussen ook eens goed gepraat.

“Ik vind eerlijk gezegd niet dat hij zich moet verontschuldigen, sommige dingen die ik na de race in de interviewzone zei waren op dat moment puur uit frustratie,” vertelt Lando Norris in de aanloop naar de GP van Groot-Brittannië. “Veel adrenaline, veel emoties, en ik heb waarschijnlijk enkele dingen gezegd waarin ik niet geloofde, zeker later in de week.”

“Het was een redelijk teleurstellend incident, vooral omdat allebei onze races tot een einde kwamen. Het was geen enorm groot contact, het was waarschijnlijk één van de lichtste contacten die je kon maken maar wel met verschrikkelijke gevolgen voor ons allebei, in het bijzonder voor mezelf.”

“Wanneer ik terugkijk dan was het een goede race, bij momenten was het zeer dicht tegen de limiet, maar we hebben erover gesproken en we zijn allebei erg blij dat we opnieuw kunnen gaan racen.”