Lando Norris verbreekt relatie met bloedmooie vriendin en lijkt meteen van zijn ‘vrijheid’ te profiteren

luisinhaoliveira99 - Instagram
luisinhaoliveira99 - Instagram

Voorafgaand aan het raceweekend in Zandvoort heeft Lando Norris laten weten dat hij en Luisinha Oliveira een punt gezet hebben achter hun relatie. Norris lijkt van zijn hernieuwde status als ‘vrijgezel’ meteen gebruik te maken.

“Hallo allemaal. Na enige tijd en overleg hebben Luisa en ik gezamenlijk besloten om onze relatie te beëindigen. We blijven echter goede vrienden”, zo schreef Norris op zijn Instagram-account. Norris vraagt respect voor de beslissing en ook de privacy van zijn vriendin te respecteren.

Opmerkelijk genoeg plaatste Lando Norris enkele weken geleden nog onderstaande post op Instagram waarin Norris en Luisinha Oliveira erg verliefd ogen en hun éénjarig samen zijn in de verf zetten. Het nieuws dat ze uit elkaar zijn komt dan ook als een verrassing.

Opvallend is dat er op Twitter screenshots zijn opgedoken van Norris die DM’s stuurt naar een Nederlandse jongedame. Norris zou volgens de screenshots vragen of ze single is, wat niet het geval was. De McLaren-rijder vertelt dat hij net single is maar dat het nog niet publiek bekend was. Vervolgens zou hij volgens de screenshots vragen om de berichten te verwijderen.

Klik hier en scoor deals voor Kerstmis met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Kerst 2023Kerst 2023