Lando Norris zit zelf niet meer op de sociale media: “It sucks!”

McLaren
McLaren

McLaren-rijder Lando Norris is zelf niet meer actief op de sociale media. De Jonge Brit is sinds zijn F1-debuut erg populair bij de F1-fans maar zijn sociale media-kanalen op Twitter, Facebook en Instagram heeft Norris uit handen gegeven.

Lando Norris plaatste aanvankelijk heel wat grappige en humoristische berichten op zijn sociale media en dat maakte hem bijzonder populair onder de fans. Tegelijkertijd groeide echter ook de kritiek op Norris want veel fans vonden dat hij zijn job als F1-piloot niet serieus genoeg nam.

Norris wuifde aanvankelijk de kritiek weg maar de kritiek lijkt nu met enige vertraging dan toch gevolgen te hebben. De 21-jarige McLaren-rijder geeft zijn sociale media-kanalen nu immers uit handen.

“Ik geniet nog steeds enorm van wat ik doe, ik lach enorm veel en beleef een leuke tijd met het team,” vertelde Norris tegenover ‘Channel 4’ in Monaco.

“Ik focus me echter ook enorm op mijn job. Ik ben echter nog steeds dezelfde gast, al toon ik meer ook de andere kant, ikzelf die hard aan het werk ben, die veel tijd en energie in bepaalde dingen steekt en ook de resultaten die we tot dusver dit seizoen behaalden.”

“Dat is waarom ik weg ben gegaan van de sociale media. Wel, ik zit er eigenlijk nog op maar ik kijk er zelf niet meer naar.”

“Mijn profiel is er nog steeds maar ik heb een ‘minion’, een gast die voor me werkt en schrijft en doet alsof ik het ben. Maar los daarvan: it sucks!”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021