Lawrence Stroll: “Als ik gepassioneerd word dan win ik”

Aston Martin media
Aston Martin media

Aston Martin-CEO Lawrence Stroll vertelt dat zijn diepgewortelde passie de drijfveer is om van Aston Martin een van de grootste F1-teams aller tijden te maken.

Maandag ging het doek van de AMR23, de bolide waarmee Aston Martin komend seizoen een stap voorwaarts wil mee zetten. Het team heeft het afgelopen jaar enorm veel geïnvesteerd in zowel nieuwe infrastructuur als personeel en Lawrence Stroll is, naar goede gewoonte, nooit bang om ambitieus te zijn.

“De gebouwen zijn een stap, de mensen zijn een andere stap,” aldus Stroll tijdens de presentatie van de nieuwe Aston Martin F1-bolide.

“We hadden al meer dan vierhonderd getalenteerde mensen die meer dan hun best gedaan hebben en die hebben we eigenlijk verdubbeld.”

“Daar hebben we nog deze ongelooflijke infrastructuur aan toegevoegd, ongezien in de Formule 1. Het is state of the art en niet te vergelijken met iets dat al bestaat.”

“We doen ook hetzelfde met onze straatauto’s. We hebben net de beste SUV ter wereld gelanceerd met de DBX en we gaan nog geweldige sportauto’s lanceren.”

“De passie wordt dus gedreven door opwinding. Als ik opgewonden raak door iets dan word ik erg gepassioneerd, en als gepassioneerd word win ik.”

Op de vraag of Aston Martin nu alle ingrediënten heeft om succesvol te worden antwoordt Stroll het volgende: “Ik denk dat we het grootste deel van de ingrediënten op de juiste plaats hebben. Het enige dat we een beetje missen is tijd, en er is geen vervanging voor tijd.”

“Maar op het gebied van management en op persoonlijk vlak denk ik dat we de juiste mensen op de juiste plaats hebben.”

“Dit gebouw brengt een hele nieuwe dimensie en dynamiek in onze reis naar succes. We moeten gewoon, en ik heb er niet teveel van, geduld hebben om op onze bestemming te raken. We komen er wel.” 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print