Lewis Hamilton berust in derde plaats: “Ik heb me nog nooit zo slecht gevoeld”

Lewis Hamilton moest tijdens de laatste race van het seizoen genoegen nemen met de derde plaats, een plaats die bij hem voor gemengde gevoelens zorgde.


“Je kan niet altijd winnen,” vertelde Hamilton nadat hij tijdens de GP van Abu Dhabi als derde over de finish reed. “Gezien de voorbije weken ben ik over het algemeen echter blij met dit weekend.”

“De derde plaats is zeker en vast niet zo goed als ik zou willen. Het was echt een fysiek zware race voor mij. Heel het jaar was ik fysiek in orde maar vandaag was ik dat duidelijk niet.”

Hamilton was enigszins teleurgesteld slechts derde te finishen maar anderzijds was hij wel blij dat hij in die mate hersteld was dat hij dit weekend kon deelnemen aan de race.

“Ik denk niet dat ik me ooit zo slecht heb gevoeld. Mijn lichaam voelt niet geweldig maar gelukkig heb ik de race kunnen uitrijden. Vorige week had ik niet verwacht om hier vandaag te zijn.”

“Ik ben erg dankbaar dat ik gezond ben en nog leef. Ik kijkt er naar uit om de komende periode verder te herstellen, te trainen en mijn lichaam opnieuw zo te krijgen als het was,” besloot de zevenvoudig F1-kampioen.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022