Lewis Hamilton enthousiast: “We bevinden ons veel dichter bij de rest”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Met een tweede tijd voor George Russell tijdens de eerste oefensessie en een vierde tijd voor Lewis Hamilton tijdens de tweede oefensessie lijkt Mercedes sterk aan het raceweekend in Imola te zijn begonnen. Ook Lewis Hamilton is alvast enthousiast.

“Het was een goede start van het weekend,” zei Hamilton na de tweede oefensessie. “We hadden een productieve dag en slaagden erin alle drie de bandencompounds te gebruiken. De balans van de wagen voelde goed, ik had over het algemeen een positief gevoel.”

“Verschillende andere teams lijken snel, in het bijzonder McLaren en Ferrari, maar we bevinden ons veel dichter dan eerder dit seizoen. We blijven echter rustig, laat ons zien wat zaterdag brengt.”

Mercedes introduceerde net als de concurrentie de voorbije races en ook in Imola enkele upgrades op de wagen. Volgens Hamilton lijkt het harde werk te lonen.

“Ik ben iedereen in de fabriek echt dankbaar om zo hard aan deze updates te werken,” aldus Hamilton. “We zien verbeteringen in de wagen en onze performance op het circuit.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print