Lewis Hamilton gaat driften met iconische sportwagen maar daar is de eigenaar niet blij mee (VIDEO)

Twitter
Twitter

Op sociale media zijn beelden opgedoken waarin te zien is dat Lewis Hamilton een iconische Nissan Skyline R34 GT-R flink de sporen geeft. De eigenaar van de wagen is echter niet opgezet met wat Lewis Hamilton met de wagen deed.

In de video is te zien hoe Hamilton flink tekeer gaat met de een klassieke Nissan Skyline op een parkeerterrein in Tokyo. Autoliefhebbers prezen de zevenvoudige wereldkampioen F1 voor zijn rijkunsten en vragen hem zelfs om mee te doen in de nieuwe ‘Fast And The Furious: Tokyo Drift 2’ maar de eigenaars van de auto, die naar verluidt ongeveer 250 000 dollar waard is, waren minder opgezet met het uitstapje van Hamilton.

De auto is namelijk de eigendom van Omoshiro Rent A Car, een bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van exotische en klassieke sportwagens. De meeste van die wagens zijn ook flink aangepast, zo beschikt de Skyline die Hamilton aan de tand voelde over aangepaste nokkenassen, een aangepast anti-slip differentieel en een geheel nieuwe ophanging.

Een auto die specifiek gebouwd is om te driften, leest de goede verstaander, maar blijkbaar staat in de huurovereenkomst dat het maken van donuts en driften verboden is en daarom zijn ze bij Omoshiro Rent A Car niet tevreden over de escapades van Hamilton met hun auto in Tokyo.

Het bedrijf stuurde een tweet de wereld in met de niet mis te verstane boodschap: “Dit is een auto van Omoshiro Rent-A-Car, maar hij is niet genomen met toestemming van ons bedrijf. Dit soort rijden is ten strengste verboden.”   

Tot dusver hebben enkel de eigenaars van de auto gereageerd maar blijft het nog stil uit het kamp van Lewis Hamilton. Bij ‘Carbuzz’ laat het verhuurbedrijf weten dat de video gemaakt is tijdens de GP van Japan en dat Hamilton of iemand van zijn entourage de auto gehuurd heeft. Voor de rest zijn er geen verdere details naar buiten gekomen omdat de zaak misschien nog een gerechtelijk staartje zal krijgen.