Lewis Hamilton geeft een hint wanneer de F1-film van Brad Pitt uitkomt

F1 - Twitter
F1 - Twitter

Lewis Hamilton denkt dat de film over de F1 met Brad Pitt in 2025 zal uitkomen nadat het project vertraging opliep door de stakingen van acteurs en scenaristen in Hollywood.

Voor het eerst sinds 1980 gingen acteurs en scenaristen in staking in Hollywood en het struikelblok was deze keer het gebruik van artificiële intelligentie en de vergoedingen die daar aan vast hangen. Maar ondertussen is er een overeenkomst gevonden en kwam er een einde aan de stakingen die ongeveer vijf maanden geduurd hebben.

Als gevolg van die stakingen liepen veel TV- en filmproducties vertragingen op, waaronder ook de Formule 1-film waar onder andere Lewis Hamilton deel van uitmaakt. De zevenvoudig wereldkampioen zegt dat het project aanzienlijke vertraging heeft opgelopen en dat de film in 2025 zal uitkomen.

“Waarschijnlijk in het voorjaar van 2025,” aldus Hamilton. “Dat kan ik me inbeelden met al het werk dat nog gedaan moet worden. Het heeft veel vertraging opgelopen.”

De plannen om te filmen tijdens de GP van Las Vegas werden afgeblazen maar ondanks het feit dat veel werk naar 2024 werd verschoven is er ook afgelopen jaar nog wat progressie geboekt.

Brad Pitt heeft in 2023 gefilmd tijdens de GP’s van Groot-Brittannië, Hongarije en de Verenigde Staten.