Lewis Hamilton: “Ik wil de rest van mijn leven bij Mercedes blijven”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Zevenvoudig F1-kampioen Lewis Hamilton nadert het einde van zijn F1-carrière, al ziet het er naar uit dat hij nog enkele jaren in de sport actief zal blijven. Dat zal dan net als de voorbije jaren bij Mercedes zijn, meer zelfs, Hamilton wil “voor de rest van zijn leven bij Mercedes blijven”.

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff liet onlangs verstaan dat Lewis Hamilton mogelijk nog zo’n vijf jaar voor Mercedes in de Formule 1 zou racen. Ook Hamilton lijkt nu die piste te bevestigen.

“Ja, mogelijk wel, ik voel me goed. Ik hou van wat ik doe,” vertelt Hamilton in een reactie op de uitspraken van Toto Wolff. “We hebben veel werk te verrichten, we hebben nog veel te bereiken. Ik ben dan ook niet van plan om ergens anders naartoe te gaan.”

Los van hoe lang hij nog als F1-piloot doorgaat laat Hamilton echter ook verstaan dat hij voor de rest van zijn leven met Mercedes wil samenwerken.

“Het is niet zo dat ik niet zeker ben, ik weet wat ik wil doen,” blikt Hamilton vooruit.

“Ik plan om langer te blijven. Het staat echter nog niet vast voor hoe lang. Ik plan om de rest van mijn leven bij Mercedes te blijven, dat staat vast.”

“Het draait vooral rond wat we gaan doen in de toekomst, niet alleen wat het racen betreft. Ik wil met Mercedes aan de toekomst bouwen en er is veel dat Mercedes kan doen, het is niet gewoon een autoconstructeur.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022