“Lewis Hamilton moet geen sanctie vrezen als hij in Monaco piercings draagt”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Volgens het Britse ‘Sky Sports F1’ zou de FIA het verbod op het dragen van sierraden, juwelen en piercings dan toch niet vanaf de GP van Monaco strikt handhaven. Lewis Hamilton moet naar verluidt dan ook niet vrezen voor een boete of straf in Monaco.

Er zouden constructieve gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de FIA en de rijders en die zouden erin geresulteerd hebben dat er toch geen strikte handhaving van de regel zou gelden in Monaco. Al wekenlang is er veel te doen rondom de regels, dit nadat de nieuwe racedirecteur Niels Wittich het onderwerp enkele races geleden ter sprake bracht.

Lewis Hamilton kreeg alvast een medische uitzondering maar zou vanaf dit raceweekend toch moeten gehoorzamen aan de regel, anders dreigden op zijn minst boetes te volgen. Volgens ‘De Telegraaf’ zou de medische uitzondering voor Lewis Hamilton alvast verlengd zijn tot in juni maar daarnaast lijkt er dus nog meer beweging te zijn in het dossier.

Volgens ‘Sky Sports F1’ zouden de constructieve gesprekken tussen de FIA en de rijders ervoor gezorgd hebben dat Lewis Hamilton alsook andere rijders in Monaco niet moeten vrezen voor een boete of andere sanctie als er piercings of juwelen worden gedragen.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer