Eddie Jordan keihard voor Lewis Hamilton: “Ik zou hem de deur wijzen!”

De contractbesprekingen tussen Lewis Hamilton en Mercedes blijven maar aanslepen. Voormalig F1-teambaas Eddie Jordan denkt er het zijne van en waarschuwt Hamilton dat hij vervangbaar is.


Volgens de laatste geruchten zou Lewis Hamilton een contract van meerdere seizoenen wensen en daarbij zo’n 45 miljoen euro per jaar willen verdienen. Daarnaast zou Hamilton ook een premie wensen als hij opnieuw wereldkampioen wordt en zelfs een Mercedes AMG project One hypercar.

Wat er allemaal van waar is, daar hebben we als buitenstander het raden naar maar dat Hamilton niet wil inleveren dat lijkt een zekerheid te zijn. Daarnaast wordt Hamilton ook geconfronteerd met het feit dat George Russell het als vervanger eveneens uitmuntend deed.

“Blijkbaar raken beide partijen het niet eens met elkaar over bepaalde aspecten,” vertelde Jordan eerder deze week tegenover ‘F1-insider’. “Het enige dat ik heb vernomen is dat Lewis meer eist dan wat Mercedes bereid is om te betalen.”

“Ik denk dat het ook te maken heeft met verdiensten in het team en een invloedrijke rol binnen de Mercedes Groep.”

Eddie Jordan is alvast van mening dat Lewis Hamilton te midden van deze wereldwijde crisis niet te hoog van de toren moet blazen en ondanks zijn zeven wereldtitels niet ongelooflijk veel mag eisen. Met George Russell staat er immers een perfecte vervanger klaar.

“Als ik de baas van Daimler was dan zou ik hem de deur wijzen: Ofwel rijd je voor ons volgens onze voorwaarden ofwel verlaat je ons,” klinkt het keihard bij Jordan.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022