Lewis Hamilton reageert gepikeerd op uitspraken Helmut Marko en Jos Verstappen: “Ik beslis zelf wanneer het voorbij is”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Dr. Helmut Marko vertelde onlangs dat Lewis Hamilton beter had beslist om de Formule 1 vaarwel te zeggen. De uitspraak kwam er na de tegenvallende resultaten tot dusver dit seizoen alsook het feit dat Hamilton tijdens de winterperiode even ‘weg was’. Hamilton heeft ondertussen gepikeerd gereageerd.

Naar aanleiding van het feit dat Hamilton tijdens de GP van Emilia-Romagna door Max Verstappen op een ronde werd gezet liet Helmut Marko verstaan dat “Hamilton misschien denkt dat hij beter had gestopt.”

Niet enkel Helmut Marko haalde uit naar Lewis Hamilton want ook Jos Verstappen stookte de boel nog wat op met zijn uitlatingen in zijn column op de officiële website van Max (Jos Verstappen: “Mooi om te zien hoe Lewis Hamilton door Max op een ronde werd gezet”). Lewis Hamilton reageerde ondertusse gepikeerd op de uithalen.

“Ik ben aan het werken aan mijn meesterwerk. Ik ben de persoon die beslist wanneer het gedaan is,” haalde Hamilton indirect uit.

Eerder liet Hamilton verstaan dat hij voor de volle honderd procent toegewijd is aan Mercedes, dit na uitlatingen van tweevoudig F1-kampioen Mika Hakkinen dat hij als het zo slecht bleef gaan mogelijk een ander team zou opzoeken.

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner