Christian Horner: “Ferrari zal er in Miami opnieuw staan, ze gaan terugvechten”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Red Bull behaalde tijdens het raceweekend in Imola een bijna perfecte score. Het deed daarmee een uitstekende zaak in de strijd met Ferrari maar volgens teambaas CHristian Horner zal Ferrari er tijdens de volgende race in Miami opnieuw staan.

“In het kampioenschap was het duidelijk erg belangrijk voor ons om punten goed te maken tegenover Ferrari, dat hebben we in beide kampioenschappen gedaan,” aldus Horner.

“We zullen op basis van dit resultaat proberen verder bouwen in Miami, waar we binnen enkele weken een volledig nieuw circuit voorgeschoteld krijgen.”

Daar zal Red Bull volgens Horner een grote uitdaging wachten, niet alleen omwille van het volledig nieuw circuit maar ook doordat Ferrari er volgens hem opnieuw zal staan.

“Het zal opnieuw een intense strijd worden,” aldus Horner. “Ferrari beschikt over een geweldige wagen, ze hebben ook geweldige rijders.”

“Tijdens de voorbije race hebben ze pech gehad maar binnen twee weken gaan ze zeer competitief zijn en ik denk dat dit doorheen het ganse seizoen zo zal zijn.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022