Lewis Hamilton reageert op uitspraken Toto Wolff: “Ik ben niet iemand die opgeeft”

Mercedes F1 team
Mercedes F1 team

Mercedes-motorsportbaas Toto Wolff liet onlangs verstaan dat het hem niet zou verbazen mocht Lewis Hamilton Mercedes verlaten als ze hem ook in de toekomst geen competitieve wagen kunnen geven. Gevraagd naar een reactie laat Hamilton verstaan “dat hij geen opgever is”.

Volgens Toto Wolff moet Mercedes er voor zorgen dat het Hamilton een competitieve wagen kan geven, zeker gezien het feit dat het huidige contract van Hamilton eind dit jaar afloopt en de onderhandelingen over een mogelijke contractverlenging nog volop gevoerd moeten worden. Hamilton kan volgens Toto Wolff bij gebrek aan een eventuele competitieve wagen eventueel Mercedes verlaten. Hamilton ontkent echter dat hij Mercedes wil verlaten.

“Ik focus me daar niet op,” antwoordde Hamilton toen hem de opmerkingen van Toto Wolff werden voorgelegd. “Ik hou van dit team. Ik ben iedereen zo dankbaar die de voorbije jaren samen met mij deze reis heeft afgelegd. Ik zie me niet naar een ander team gaan. Ik zie mezelf niet opgeven. Ik ben niet iemand die opgeeft.”